[Ossm-members] Re: Re: linux.net.mk

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Sep 15 16:24:22 UTC 2004


На 15 сеп 2004 (среда), Ivan Stojmirov напиша:

> Исто и во логовите нема ништо што личи на експлоит. Има најавување на 
> админ, мењање опции и толку.

Неможеш од тоа да најдеш корисна ИП?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list