[Ossm-members] ДСС-Бт Агенда

Nikola Vanevski nino at postbank.com.mk
Fri Sep 17 06:11:49 UTC 2004Aleksandar Balalovski wrote:
> 
> 6 . Запознавање: Проект Аморфис. (13.45 - 14.00) - ОДЛОЖЕНО!
> 
Кај најде баш него да го одложиш...
> 
> Предвиденото време за секој презентер е во просек половина час (30 минути), 
> НО! Тоа не значи дека ако е потребно +- време, тој нема да го добие. 
> Единствено стриктно одредена работа е почетокот на целиот настан, 11.00 часот 
> по Битолско време :)
> 
Веднаш да се разбереме... Во секој случај планирам да дојдам, само не 
знам дали ќе стигнам во 11 часот. Во секој случај, ќе гледам да дојдам 
на богатиот ручек ем десерт :) :)

> - Специјален Гостина на денот: АлбаХак со качачко оро!

Уште поарно, со ељектрично коло ...

Нино
More information about the Ossm-members mailing list