[Ossm-members] ДСС-Бт Агенда

Zaklina Gjalevska zaklina at nubsk.edu.mk
Fri Sep 17 06:56:52 UTC 2004


Од некој кој често патува(ше) кон Битола (т.е. јас) може да добиете 
информација дека најисплатливо е да се организира превоз со автомобили. 
Ем се стигнува за 1,5 - 2,5 часа (зависи од автомобилот и гужвата на 
Плетвар), ем нема мрцварења. Со воз се патува 4 часа, со автобус нешто 
помалку (околу 3). Арно ама, за да се стигне до 11 часот треба да се 
фати возот во 06.00 (цена нешто над 300 денари - повратен билет), а за 
автобуси немам точна сатница, само пак е некаде околу 6-7 ч., а билетот 
во еден правец (!) мислам дека е (пак) над 300 ден. Па сега направете 
пресметка: 1 автомобил по 5 луѓе во него (или по 4 за поголема комоција)....

а, да.... Битола нема аеродром!


Vladislav Bidikov wrote:

> Aleksandar Balalovski wrote:
>
>> Покрај презентерите, очекувам да дојдат и:
>>
>> - Новица Наков,
>> - Дамјан Георгиевски,
>> - Ристе Пејов,
>> - Георги Станојевски ака Глиша :)
>> - Зоран Димов (warez-oт) :)
>> - Владимир Стефанов
>> - Дарко Николовски,
>> - Никола Ваневски,
>> - Владислав Бидиков,
>> - Специјален Гостина на денот: АлбаХак со качачко оро!
>> - Х, каде Х е личност кој/која го/ја заборавив, изоставив или намерно 
>> пропуштив :)
>
>
> Prevoz kako mislite da pravime ??
> KAzujte navremeno za da se spremam pred 25 za ispitot na 28
>
> Mislite coporativno da se ide so koli? Avtobus? Voz? avion !!!????


More information about the Ossm-members mailing list