[Ossm-members] Проект дигитални клубови

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Sep 17 10:09:05 UTC 2004


Ако ништо друго да се понудиме во делот за софтверот, инсталација, 
подесување на мрежа и поддршка. Би било закон сето ова да функционира на 
слободен софтвер, ако ништо друго, барем ќе користат софтвер на македонски.

http://www.metamorphosis.org.mk/mak_vesti_detal.asp?id=165More information about the Ossm-members mailing list