[Ossm-members] Проект дигитални клубови

novica at bagra.org novica at bagra.org
Fri Sep 17 10:17:52 UTC 2004


>
http://www.metamorphosis.org.mk/mak_vesti_detal.asp?id=165

НАПОМЕНА: Право на аплицирање имаат само оние организации
од населени места во кои нема веќе постоечки центри за
пристап до ИКТ (на пр. интернет кафеа, Центри за поддршка
на НВО-ии и сл.) 

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list