[Ossm-members] ДСС-Бт Агенда

novica at bagra.org novica at bagra.org
Fri Sep 17 10:21:31 UTC 2004


> - преку Велес - патарина + 150 денари (во еден 
> правец), патот е 170км
> - преку Тетово - патарина + 100 денари (во еден 
> правец) патот е 185км со тоа

Добро, каква срање држава сме. Колку ли е само воздушна
линија Скопје-Битола?  Толку ли не можело пократок пат да
се направи...

Знам ова е оф-топик... али...

А Балало, што е бе? Јас не предавам ништо а? Епа не доаѓам.
;-)

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list