[Ossm-members] Re: ДСС-Бт Агенда

Zaklina Gjalevska zaklina at nubsk.edu.mk
Fri Sep 17 11:28:12 UTC 2004


Направија, ама не секаде. Поточно, трета лента фали од бензинската пумпа 
кај патот за Неготино до каменоломот под Плетвар. Е тука е „фамозната“ 
Дреновска клисура каде што ако зачекаш претоварени камиони.... освен ако 
не си добар коцкар или ако камионџијата е некој добар чоек, па ти даде 
сигнал да го минеш и таму каде што по правило не би смеел.

Опцијата преку Кичево - Демир Хисар е прифатлива.
Ех, да го беа направиле магистралниот пат преку Бабуна. Велат, пократко 
за 50тина (можеби претерувам) километри.

Мислам дека доволно елабориравме на темава :)

Georgi Stanojevski wrote:

>На 17 сеп 2004 (петок), Zaklina Gjalevska напиша:
>
>Многу off-topic.
>
>  
>
>>Ем се стигнува за 1,5 - 2,5 часа (зависи од автомобилот и гужвата на 
>>Плетвар), ем нема мрцварења.. Со воз се патува 4 часа, со автобус нешто 
>>    
>>
>
>Нели ви направија три ленти(две за нагоре) низ Плетвар? Зашто би имало
>застои?
>
>  
>

More information about the Ossm-members mailing list