[Ossm-members] Re: ДСС-Бт Агенда

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Sep 17 10:18:48 UTC 2004


На 17 сеп 2004 (петок), Zaklina Gjalevska напиша:

Многу off-topic.

> Ем се стигнува за 1,5 - 2,5 часа (зависи од автомобилот и гужвата на 
> Плетвар), ем нема мрцварења. Со воз се патува 4 часа, со автобус нешто 

Нели ви направија три ленти(две за нагоре) низ Плетвар? Зашто би имало
застои?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list