[Ossm-members] ДСС-Бт Агенда

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sat Sep 18 11:40:07 UTC 2004


На 17 сеп 2004 (петок), Tomislav Markovski напиша:

> >А Балало, што е бе? Јас не предавам ништо а? Епа не доаѓам.
> 
> Може мојот дел да си го поделиме. Или може да го научиме на памет и да го  
> рецитираме заедно :)

ГИБ+моно не праите некое предавање? Не употреба на гиб-от туку развој. Тоа
е многу убава тема.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list