[Ossm-members] ДСС-Бт Агенда

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Sat Sep 18 11:44:55 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:

>На 17 сеп 2004 (петок), Tomislav Markovski напиша:
>
>  
>
>>>А Балало, што е бе? Јас не предавам ништо а? Епа не доаѓам.
>>>      
>>>
>>Може мојот дел да си го поделиме. Или може да го научиме на памет и да го  
>>рецитираме заедно :)
>>    
>>
>
>ГИБ+моно не праите некое предавање? Не употреба на гиб-от туку развој. Тоа
>е многу убава тема.
>  
>
Да тоа би било супер. Плус и мене ме интересира тоа :)
Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list