[Ossm-members] ДСС-Бт Агенда

Josip Dzolonga josip at lizard-online.net
Mon Sep 20 19:33:45 UTC 2004


Марко И. напиша:

>
>>
>>
>> Штом стигнете во Битола јавете се на 070/623271 или 070/601863 па ќе се
>> координираме..
>
>
> И претпоставувам да те бараме тебе (Александар)рајт? :-)
>
Јосип на 070/601863 ;)
More information about the Ossm-members mailing list