[Ossm-members] ДСС-Бт Агенда

"Марко И." marko24 at on.net.mk
Mon Sep 20 18:41:21 UTC 2004


>
>
> Штом стигнете во Битола јавете се на 070/623271 или 070/601863 па ќе се
> координираме..

И претпоставувам да те бараме тебе (Александар)рајт? :-)More information about the Ossm-members mailing list