[Ossm-members] Ideja za Stojmir

Nikola Vanevski nino at postbank.com.mk
Wed Sep 22 07:11:27 UTC 2004


Пред некој ден разговаравме со Стојмир за можна замена за PHPNuke како 
CMS. Еве една идеја (веројатно ја видел, ама јас пак да ја предложам)

http://www.jboss.org/products/nukesjboss
More information about the Ossm-members mailing list