[Ossm-members] Ideja za Stojmir

Gjoko Jovanovski zlochko at on.net.mk
Wed Sep 22 07:34:31 UTC 2004


|Пред некој ден разговаравме со Стојмир за можна замена за PHPNuke како
|CMS. Еве една идеја (веројатно ја видел, ама јас пак да ја предложам)
|
|http://www.jboss.org/products/nukesjboss


Хм... од мое искуство до сега (BTW, професионално работам на содздавање на
интернет и интранет решенија) - доколку веќе не се прави custom made
решение, лично предлагам да се користи Mambo.

http://www.mamboserver.com

Злочко.


More information about the Ossm-members mailing list