[Ossm-members] Ideja za Stojmir

novica at bagra.org novica at bagra.org
Wed Sep 22 09:01:06 UTC 2004


> > Хм... од мое искуство до сега (BTW, 
>> професионално работам на содздавање  
> > на интернет и интранет решенија) - доколку веќе
>>  не се прави custom made
> > решение, лично предлагам да се користи 
>> Mambo.
> 
> Мамбо е супер, мој предлог е да се разгледа и 
> EzPublish.

Доста предлози. Ќе се нафати ли некој стварно да помогне за
новите сајтови на нашава заедница? 

btw, Ѓоко, што направи со typo-то?

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list