[Ossm-members] предлог за сајтовите

novica at bagra.org novica at bagra.org
Fri Sep 24 06:35:41 UTC 2004


> Мене многу си допаѓа овој Плоун. Може и ќе го 
> инсталирам за проба.

Приметувате дека Plone е Zope производ? Убав е и се тоа,
ама за да го направите таков, ќе се окозите од работа. :)More information about the Ossm-members mailing list