[Ossm-members] предлог за сајтовите

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Sep 24 09:25:42 UTC 2004


> > Мене многу си допаѓа овој Плоун. Може и ќе го
> > инсталирам за проба.
>
> Приметувате дека Plone е Zope производ? Убав е и се тоа,
> ама за да го направите таков, ќе се окозите од работа. :)

не изводи сега, zope не е нешто покомплициран од apache-php само е различен... 
у принцип воопшто не е комплициран се додека не посакаш да му влезеш во 
џигер.. а тоа и онака не го правиме.

-- 
дамјан

     The three Rs of Microsoft support: Retry, Reboot, Reinstall.More information about the Ossm-members mailing list