Re: [Ossm-members] audacity преведен?

Томислав Марковски tomislav.markovski at gmail.com
Fri Sep 24 10:16:38 UTC 2004


> Види овде:
> 
> http://slobodensoftver.org.mk/whitepaper/index.php/PrevedenSoftver

Ова е супер, само што ќе биде позгодно едно вики да стаевме. Некои
линкови се невалидни и треба да се додадат уште неколку програми. Ај
со новиот портал што ќе го биде, ќе ставиме и дел за тоа.


More information about the Ossm-members mailing list