[Ossm-members] audacity преведен?

Vladislav Bidikov bidikovi at unet.com.mk
Fri Sep 24 10:24:48 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:
> On Fri, 24 Sep 2004 12:16:38 +0200, Томислав Марковски 
> 
>>Ова е супер, само што ќе биде позгодно едно вики да стаевме. Некои
> 
> 
> Игнорирај и бриши! Не сум при себе, се извинувам.

Izgleda ti udrilo vremeto u glava :-)

Pa toa i e WIKI ali po odgovorot gledam deka ti stana jasno ....
More information about the Ossm-members mailing list