Re: [Ossm-members]предлог за сајтовите

Igor Stamatovski assyst at on.net.mk
Sun Sep 26 19:47:45 UTC 2004


> Plone-от) со некој портал framework отколку готов портал.
> Како и да е, само се млати празна слама.... и така никој не
> сака да помогне околу сајтовите.  :(

Ја ќе помогнам колку има време!

--
ассист


More information about the Ossm-members mailing list