[Ossm-members] предлог за сајтовите

novica at bagra.org novica at bagra.org
Fri Sep 24 09:33:19 UTC 2004


> не изводи сега, zope не е нешто покомплициран 
> од apache-php само е различен... 

Де, де, само констатирав дека има повеќе работа отколку
некои php cms-а. Можеби полесно е да се спореди Zope-от  (и
Plone-от) со некој портал framework отколку готов портал.
Како и да е, само се млати празна слама.... и така никој не
сака да помогне околу сајтовите.  :(More information about the Ossm-members mailing list