[Ossm-members] gmail koj barashe?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Sep 27 10:29:06 UTC 2004


http://isnoop.net/gmailomatic.php

Не памтам со кој правев муабет за гмаил.

Гритингс гоуз то Дарко за линков. :) Малку треба да почекате и брзо да
куцате. Некаде околу седум осум наше време највеќе покани им стигаат.

p.s. Не оставајте мејлови на ОнНет на три покани ставив и ништо не ми
стигна повратно џабе ги потрошив. Можда е до моите мејлови ама да си кажам.

-- 
Glisha at gmail.com
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list