[Ossm-members] gmail koj barashe?

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Mon Sep 27 12:21:35 UTC 2004


> > Ако му треба на некој, јас имам 6 покани.
> 
> Ај набаци ми една ако не ти е тешко :-)

Усвари не ми треба ево добив со на Глишо финтата :-)More information about the Ossm-members mailing list