[Ossm-members] Re: gmail koj barashe?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Sep 27 11:01:35 UTC 2004


На 27 сеп 2004 (понеделник), Томислав Марковски напиша:

> > Гритингс гоуз то Дарко за линков. :) Малку треба да почекате и брзо да
> > куцате. Некаде околу седум осум наше време највеќе покани им стигаат.
> 
> Не верувам дека веќе работи:
> 
> Currently, we have 0 invites available to share. Thanks to the
> generosity of folks like you, we've distributed 44,725 invites since
> this page went up on Sep 13, 2004.

Работи. Нормално е тоа.
Праи му refresh почесто ќе начекаш. Околу 7-8 има по 5-6 покани од 
еднаш тогаш имаш највеќе шанси да фатиш некој.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list