[Ossm-members] Mandrake 10.0

Gjoko Jovanovski zlochko at on.net.mk
Mon Sep 27 14:06:48 UTC 2004


Колку што разбрав и Мандрејк бил идиот-френдли...
Дали некој ја има 10ката... последна верзија која и да е.

Молам да остави број на телефон и колку CD-деа сеа потребни.


Фала многу!
Злочко.


More information about the Ossm-members mailing list