[Ossm-members] Re: Makedonski prevod na language-env

novica at bagra.org novica at bagra.org
Tue Sep 28 05:37:44 UTC 2004


> Ебаго спамер сум станал. Фала Антон ќе се
> снајдам. :)

1. Да спамер си. :)
2. Тоа што Антон побара да се преведе, го преведов јас
одамна. UTF-8 се договоривме да биде тогаш локалето.
3.
http://svn.debian.org/viewcvs/*checkout*/d-i/trunk/installer/doc/i18n/i18n.html
- ова го виде?


-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list