[Ossm-members] Re: Makedonski prevod na language-env

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Sep 27 21:43:49 UTC 2004


На 27 сеп 2004 (понеделник), Georgi Stanojevski напиша:

> > > Добре, utf-8 к'е биде default-но кодиранье во пакетот langage-env.  Но
> > 
> > Има ли некој сајт да видам што како е, да не има нова верзија да ја
> > допреведам?
> 
> За да се преведе инсталерот овие ли датотеки треба да се прведат:

Ебаго спамер сум станал. Фала Антон ќе се снајдам. :)

http://people.debian.org/~seppy/d-i/d-i-i18n-documentation/i18n.html
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list