[Ossm-members] Re: Fwd: Re: Re: Two Macedonias

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Sep 28 11:57:29 UTC 2004


На 28 сеп 2004 (вторник), Tomislav Markovski напиша:

> On Tue, 28 Sep 2004 12:31:31 +0300, John Manganas <jmanganas at hotmail.com>
> wrote:
> 
> >>Igor Petreski, Editor in Chief

АЛО!!! Готово завршена работа е! Ни го ставија уставното име Macedonia,
Republic Of. 

Како ОССМ нема да праиме никаква изјава, а лично сите е најубаво или да се
вклучиме да помогнеме нешто ако некој има интерес или да си продолжиме,
нема више што да се мешаме!

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list