[Ossm-members] Re: Fwd: Re: Re: Two Macedonias

Gjoko Jovanovski zlochko at on.net.mk
Tue Sep 28 12:10:45 UTC 2004


|АЛО!!! Готово завршена работа е! Ни го ставија уставното име Macedonia,
|Republic Of.
|
|Како ОССМ нема да праиме никаква изјава, а лично сите е најубаво или да се
|вклучиме да помогнеме нешто ако некој има интерес или да си продолжиме,
|нема више што да се мешаме!

Ајде честито! :)
Дајте информација сега (линк) каде може да прочитаме на web и ментално и
емотивно да оргазмираме. 

BTW, дали имате информации, па макар и од ракав те. од лично искуство која
дристрибуција кај нас во колкава процентуална застапеност се користи?

Злочко.


More information about the Ossm-members mailing list