[Ossm-members] Re: Fwd: Re: Re: Two Macedonias

Томислав Марковски tomislav.markovski at gmail.com
Tue Sep 28 12:14:40 UTC 2004


> Како ОССМ нема да праиме никаква изјава, а лично сите е најубаво или да се
> вклучиме да помогнеме нешто ако некој има интерес или да си продолжиме,
> нема више што да се мешаме!

Абе тоа беше за смирување на страстите. Во тек сум, без гајле.


More information about the Ossm-members mailing list