[Ossm-members] Re: Fwd: Re: Re: Two Macedonias

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Tue Sep 28 13:23:04 UTC 2004


Gjoko Jovanovski wrote:
> Уф... мене не ме загрижува толку „точноста“ на податоците за SuSE (btw и јас
> се фиксам со него), колку што ме загрижува одзивот на анкетата. :(

Одзивот е таков секогаш. Кога анкетата ќе надмине 100 гласања, ја 
менуваме. За оваа случајно сме оставиле до 150.

> Се вадат две можни заклучоци:
> 1. Има многу малку корисници на Linux во државава; или

Поточно: има многу малку Linux корисници со интернет пристап.

http://counter.li.org/bycountry/MK.php

> 2. Сајтот не е ни од далеку промовиран колку што би требало да биде.

Можеби и тоа.

-- 
Your lucky number is 3552664958674928.  Watch for it everywhere.More information about the Ossm-members mailing list