[Ossm-members] Re: Дистрибуции

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Sep 28 13:35:45 UTC 2004


Nikola Vanevski напиша:

> Да, 60% корисници на Suse.... некако ептен неверојатно. Fedora+RedHat
> можеме да ги ставиме на ист кантар па отприлика се изедначуваат со
> Mandrake.


Според она што го гледам/слушам во последно време моја претпоставка е
дека најкористена дистрибуција е Слеквер. Анкетата е стара и очигледно
нереална (нема толку корисници на СуСЕ, барем јас не ги познавам или не
се на листава).

И зашто реплицирате на тема Two Macedonians цело време???

http://www.slobodensoftver.org.mk/dokumenti/bonton.html - не е тешко за
оние што знаат да читаат и мислат
More information about the Ossm-members mailing list