[Ossm-members] Nov dizajn na online recnik i problem????

Tomislav Markovski tome at users.ossm.org.mk
Wed Sep 29 18:04:35 UTC 2004


On сре, 2004-09-29 at 17:03, Дамјан wrote:
> сепак, го зирнав кодот (не кажувам како) и проблемот ти е дека скриптата ти е 
> направена да работи со registerglobals on, што е многу лош концепт и на скоро 
> сите PHP сајтови е исклучено.

Сега се издаде. Ај штом имаш root, да ставиш subversion repository, ќе
може ли?


More information about the Ossm-members mailing list