[Ossm-members] Nov dizajn na online recnik i problem????

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Sep 30 16:16:42 UTC 2004


> > сепак, го зирнав кодот (не кажувам како) и проблемот ти е дека скриптата
> > ти е направена да работи со registerglobals on, што е многу лош концепт и
> > на скоро сите PHP сајтови е исклучено.
>
> Сега се издаде. Ај штом имаш root, да ставиш subversion repository, ќе
> може ли?

може, но на приватен mail да ми напишеш кратко упатство како да го направам 
тоа, кои се назаебаните работи на кои треба да пазам, како си замислил да 
работи сето тоа (пристап, security, администрација и сл).

и во меѓувреме јас додека инсталирам subversion, да напишеш и едно кратко 
упатство на макдонски за користење на subversion.
-- 
дамјан

   If Bill Gates had a dime for every time a Windows box crashed...
                ...Oh, wait a minute, he already does.More information about the Ossm-members mailing list