[Ossm-members] Re: Fwd: Re: Re: Two Macedonias

Risteski Filip filip_risteski at mt.net.mk
Thu Sep 30 11:22:00 UTC 2004


Јас сум нов на листава од Прилеп. Од досегашниве познавања за Linux (скоро никакви) би сакал да започнам со Linux SUSE. Освен во Neocom каде на друго место би можел да го најдам овој Linux (и некакво упатство по можност). Жал ми е што не бев во Саботата во Битола, бев на екскурзија. 

Поздрав до сите
Филип 
 ----- Original Message ----- 
 From: Talevski Igor 
 To: ossm-members at hedona.on.net.mk 
 Sent: Thursday, September 30, 2004 8:46 AM
 Subject: Re: [Ossm-members] Re: Fwd: Re: Re: Two Macedonias


 Има и такви кои доправа почнуваат да го користат...


_________________________
   Talevski Igor
  EUREKA informatika
http://www.eureka.com.mk
  itt at eureka.com.mk
  ++389(0)2 3120-945
_________________________

Computers are like air conditioning - they both stop working when you open windows.

 Дамјан wrote: 
Се вадат две можни заклучоци:
1. Има многу малку корисници на Linux во државава; или
2. Сајтот не е ни од далеку промовиран колку што би требало да биде.
  
Или Linux корисниците не сакаат да учествуваат во анкети, нели.

 

------------------------------------------------------------------------------


 _______________________________________________
 Ossm-members mailing list
 Ossm-members at hedona.on.net.mk
 http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20040930/1007e2f5/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list