[Ossm-members] Re: Fwd: Re: Re: Two Macedonias

"Марко И." marko24 at on.net.mk
Thu Sep 30 12:02:50 UTC 2004


Risteski Filip wrote:
> Јас сум нов на листава од Прилеп. Од досегашниве познавања за Linux 
> (скоро никакви) би сакал да започнам со Linux SUSE. Освен во Neocom каде 
> на друго место би можел да го најдам овој Linux (и некакво упатство по 
> можност). Жал ми е што не бев во Саботата во Битола, бев на екскурзија.
>  
> Поздрав до сите
> Филип 

Eve jas odma ke ti gi skratam makite :). Go imam suse, pa mislam deka go 
znaes mojot mail, pisi mi na nego i ke se dogovorime.
Pozdrav
MapkoMore information about the Ossm-members mailing list