[Ossm-members] SUSE Linux 9.1 Professional

Nikola Vanevski nino at postbank.com.mk
Thu Sep 30 14:06:08 UTC 2004


Зоран Димовски wrote:
 > Risteski Filip wrote:
 >
 >> Дали некој го има SUSE Linux 9.1 Professional. Упатствата се
 >> добредојдени.
 >>

Јас го имам на 5 CD-a, само останува проблемот на транспорт до Прилеп.
Кога еднаш ќе го инсталираш, комплетно HTML упатство го имаш на диск.More information about the Ossm-members mailing list