[Ossm-members] Работна група

Josip Dzolonga josip at lizard-online.net
Thu Sep 30 18:55:42 UTC 2004


Risteski Filip напиша:

>Го следев линкот на веб страната али се што добив е Send
>to:richie->macedonia.homelinux.orgTrGnI. А тоа не ме води никаде. 
>  
>
Те води, прати мејл на richie[at]macedonia.homelinux.org каде што [at] 
ќе го замениш со @More information about the Ossm-members mailing list