[Ossm-members] Работна група

Risteski Filip filip_risteski at mt.net.mk
Thu Sep 30 17:48:22 UTC 2004


Пошто сум нов член, би сакал да земам учевство во една од работните групи.
Поточно во „Група за промоција и пропагирање на слободен софтвер и на
организацијата“. 

Го следев линкот на веб страната али се што добив е Send
to:richie->macedonia.homelinux.orgTrGnI. А тоа не ме води никаде. 

Дали одговорниот на групата ќе биде љубезен и да ме контактира на мојот
мејл: filip_risteski at mt.net.mk 

Поздрав
Филип


More information about the Ossm-members mailing list