[Ossm-members] мал проблем со мониторот

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Mon Apr 4 18:52:25 UTC 2005


On Monday 4. April 2005 16:24, Дамјан wrote:


> ако ти е спор компјутерот пробај намали од 24/32 битни бои на 16битни.
> Најверојатно нема да приметиш разлика, а протокот на податоци низ bus-от и
> меморијата ќе ти се намали за пола.

Вака напрајв. Го ставив на 1400х1050 (значи моја грешка, не е 1400х1200, туку 
1400х1050) и ги зголемив фонтовите и иконите и панелите...значи добив 
големина што не пара очи :) И намалив на 16 бита.

Фала !! :)
Имаш пиво

-- 
If I am silent, I am not blind!


More information about the Ossm-members mailing list