[Ossm-members] Лугола распишува конкурс

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Thu Apr 7 14:19:00 UTC 2005


Значи неофицијален конкурс, со награди за прво-освоеното место. За што се 
работи: 
http://lugola.ossm.org.mk/index.php?option=content&task=view&id=22&Itemid=2

Ве повикувам да се вклучите во ова бидејќи ете како една година постои Лугола 
како група и сеуште немаме соодветно лого што ќе биде симбол на групата.

Поздрав

-- 
If I am silent, I am not blind!


More information about the Ossm-members mailing list