[Ossm-members] Re: Лугола распишува конкурс

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Apr 7 16:16:28 UTC 2005


Aleksandar Balalovski напиша:

>Значи неофицијален конкурс, со награди за прво-освоеното место. За што се 
>работи: 
>http://lugola.ossm.org.mk/index.php?option=content&task=view&id=22&Itemid=2
>
>Ве повикувам да се вклучите во ова бидејќи ете како една година постои Лугола 
>како група и сеуште немаме соодветно лого што ќе биде симбол на групата.
>

Уште еднаш ќе се соочиме со нашата ТАПА заедница. Ако напраи лого некој 
ја лично ќе го частам гајба пиво. Колку ќе си ја пијам сам гајбата.. мх 
мх мх.. :0

ПС да не ве потсетувам дека линукс.нет.мк уште нема лого.
ППС Што бе во Адоб Фотошоп? Бриши тоа, освен ако не стаиш под логото 
„Ова лого е направено со користење на неслободен софтвер“. :)

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list