[Ossm-members] Re: ubuntu & kubuntu 5.04

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Apr 8 17:41:03 UTC 2005


Zlatko Trajceski напиша:

>Јас веќе подолго време го користам Хоари. Се префрлив многу лесно:
>http://www.ubuntulinux.org/wiki/HoaryUpgradeNotes
>

Море кој што сака нека збори ама Убунту ги крши од маање сите 
дистрибуции у прва рунда. Луди се... не знам друго што да кажам!

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list