Re: [Ossm-members] Re: Лугола распиш ува конкурс

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Apr 14 16:26:21 UTC 2005


> Првичната замисла е да е веб базиран ама нема ништо лошо и >да го има за на PC 

Се сложувам со тебе php веб страна + една Qt апликација за на десктоп
(мултиплатформска нели)

Поздрав, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list