[Ossm-members] Re: Лугола распиш ува конкурс

Josip Dzolonga josip at dotgeek.org
Tue Apr 12 20:43:15 UTC 2005


On вто, 2005-04-12 at 17:27 +0200, Jovan Kostovski wrote:
> Aj... Што треба да се сработи/доработи? Знам дека
> нешто правеа Зоки и Балалоски, ама од тоа не видов ништо. Ако не е
> тешко нека напише некој што е сработено и што треба да се доработи, па
> да издефинираме кој што ќе прави и да ставиме рокови.
> Јас ќе го најдам речникот од КИТ по кој се преведуваше њиндоњс

Малце неинформиран сум (ми истече домејнот, се сјеба тој мејл), се мисли
на веб-речникот (тој што беше напишан од Зоки ако не грешам) ? Доколку
ќе се работи во PHP би можел да помогнам, да бидам малце корисен :-)

Josip Dzolonga
http://josip.dotgeek.org
More information about the Ossm-members mailing list