[Ossm-members] Re: Izvestuvanje: Install fest idniot vikend

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Sun Apr 17 16:54:45 UTC 2005


On 4/16/05, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> Georgi Stanojevski напиша:
> 
> >- Пет мрежни кабли.
> >
> >Секој да вети по еден ќе собереме, ова е битно ај Ве молам кажeте кој што
> >може да најде.
> >
> >
> 
> Два мрежни кабли.
> 
> Свичот прима и стрејт и геј.. овај кросовер :) Можете било какви да
> донесете.
> 
> --
> Арангел Ангов
> Слободен софтвер Македонија
> http://www.slobodensoftver.org.mk
> info at slobodensoftver.org.mk
> 

Епа вака или онака, инсталфест се најде и на Он-Нет. На насловна, нема
потреба да пишувам линк.

-- 
Nikola Vanevski
Postpaid Billing Software Engineer
Cosmofon MTS.AD. - Skopje
GSM +389 75 400 322
Tel. +389 22 441 300


More information about the Ossm-members mailing list