[Ossm-members] Re: Izvestuvanje: Install fest idniot vikend

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Apr 16 19:57:01 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша:

>- Пет мрежни кабли.
>
>Секој да вети по еден ќе собереме, ова е битно ај Ве молам кажeте кој што
>може да најде.
>  
>

Два мрежни кабли.

Свичот прима и стрејт и геј.. овај кросовер :) Можете било какви да 
донесете.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list