[Ossm-members] Re: Install fest idniot vikend

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 19 14:34:03 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша:

>Дечки, идниот викенд ќе праиме Инстал фест на ЕТФ во Скопје.
>  
>

Не напраивме онакви за околу врат. :0

Кој ги чува, нека си ја земе членската од 2003-та. Не би било лошо да се 
распознаваат луѓето што треба да помогнат по нешто.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list