[Ossm-members] Re: Izvestuvanje: Install fest idniot vikend

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Apr 18 16:18:13 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша:

>Постер кој во понеделник ќе го лепиме на ЕТФ, ПМФ, Корчагин, Карев и
>евентуално КГФ, најверојатно и на Инфоком. Ако некој мисли дека треба и
>на друго место нека ми напише приватна пошта да се договориме да одиме.
>http://www.ossm.org.mk/installfest/images/plakatbw.jpg 
>http://www.ossm.org.mk/installfest/images/plakat.jpg  
>
Постери има на ЕТФ, ПМФ, Градежен, во Карев, Орце, Георги, Корчагин и во 
Александрија. Ми остана еден постер, али предлагам да направиме уште 
десетина и да ги исполепиме кај саем деновиве.

Глиша, кај ги печатеше постерите и колку коштаат?

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list