RE: [Ossm-members] Re: Инсталфест #2

Igor Stamatovski igor.stamatovski at neocom.com.mk
Wed Apr 20 14:23:46 UTC 2005


Само ќе ви оставам аманет/два, инсталирајте ubuntu/kubuntu избегнувајте fedora/mandrake/suse. Ubuntu е добра, user-friendly дистрибуција, со добра инфраструктура и community, а не е бета/тест верзија на скапата верзија на OS-от.


Јас имама Ubuntu CD-a едно кутивче може да ги разделите на тие на кои што ќе им се инсталира, да си добијат и CD-а, само треба да им се залепи налеплица ОССМ.

Освен ако не се решите да се инсталира новата верзија.


Поздрав,
Игор


More information about the Ossm-members mailing list